top of page
NOSALTRES
L'Equip humà del Parc

Des de Sant Feliu Parc Aventura treballem per a tu. Som un equip de professionals dins l'àmbit dels esports d'aventura, tots qualificats per emprendre un viatge apassionant al teu costat, tots hem desenvolupat els nostres coneixements per acompanyar-te durant els teus trajectes i activitats.
 
El nostre parc és multidisciplinari, en ell pots realitzar tota mena d'activitats, on podràs posar a prova la teva valia, en tot un munt d'experiències com: 
 
Circuït en els arbres, Barranquisme, Vies ferrades, Paintball, Espeleo, Senderisme, Orientació,... tot amb el millor equip, tot amb els millors professionals.
 
 
 
 
 
La Gerència del Parc a càrrec de l'Albert Gironès
 
"Biografía"
 
Lluny de pensar en la jubilació, l'Albert s'ocupa de mantenir projectes en marxa, quan no n'està ideant de nous. En el passat havia treballat de pastisser, mecànic, soldador i fent treballs verticals. També havia competit en moto de trial i participat en ral·lis.
 
És constructor de parcs d'aventura, guia de muntanya, escalada, espeleologia, raquetes de neu i esquí de muntanya, i també és guia de barrancs, de caiac, de bicicleta de muntanya i de 4x4.
Voluntari de la Creu Roja i de Protecció Civil, constructor de rocòdroms, tirolines i vies ferrades, amant de l'ornitologia i de la fotografia, organitzador de curses i proves vàries, a més de treballs de recerca sobre dòlmens, menhirs, coves i de recuperació de fonts i déus d'aigua.
 
A sobre ha tingut temps per escriure un parell de llibres, "Vies ferrades, coves i indrets de la Costa Brava" i "32 vies ferrades per Catalunya i Andorra" escrit a sis mans entre ell, Marc Pérez i Ignasi Vidal. Seguim fent via...
 
seguim fent camí!
 
Més Informació de L'Albert a:
www.aventuraexperience.com
lloguer material
* lloguer de material
barranquismo brasil
* Brasil 2015 "Barranquisme"
bottom of page