top of page
TEAM BUILDING D'EMPRESA / OUTDOOR TRAINING
Esdeveniments i activitats per a la teva Empresa

Sant Feliu Parc Aventura, us proposa organitzar els vostres esdeveniments, i jornades d’empresa, a la vostra mida i necessitats.
 
Una jornada amb activitats variades i originals on es desenvolupa entre altres, el sentit en equip, l'autoestima, solidaritat i l'estratègia amb un toc de competició entre els membres del grup. Es duen a terme proves d’enginy, manuals, físiques i esportives en un entorn ple de natura i en ple cor de la Costa Brava, tot just al costat del mar.
 
És fonamental la col·laboració i aportació de tot l’equip per dur a terme les diferents activitats i crear situacions excepcionals per aprendre a decidir fora de la rutina quotidiana. Mitjançant les nostres activitats es millora l’eficàcia del grup de treball en diferents àrees, cohesió de grup, lideratge, desenvolupament personal, comunicació e innovació. S’aposta per l’aprenentatge a través de les vivències.
 
Es poden escollir diferents activitats:
Circuits d’aventura en els arbres, tirolines, escalada, iniciació al ràpel, orientació, caminades o sendersime, paintball, via ferrada, barranquisme, jocs en equip o tallers per grups.
 
Amb les vostres idees i la nostra experiència en activitats de ben segur que aconseguirem els objectius amb èxit.
 
 
Fes aventura i gaudeix de l'entorn empresarial d'una manera molt diferent ...
truca'ns i comencem a preparar la teva experiència.
 
 
team bulding
team bulding 2
team bulding 3
bottom of page