top of page
ESCOLES I CASALS
 
Promocions 2022
Pack Circuits  : A partir de 10€
 
(Consulta tarifes i descomptes per a grups)
 
Activitats i circuits en els arbres per nens , nenes i professorat.

Els recorreguts acrobàtics o d’aventura al bosc (PAB) són espais de lleure equipats de forma permanent, realitzant una activitat lúdica esportiva que permet als practicants de caminar sobre els arbres, desplaçant el seu cos d’un lloc a l’altre mitjançant tirolines, xarxes, túnels, ponts de cordes, lianes i molts altres elements. 
 
Ells mateixos amb ajut dels monitors controlen tots els seus moviments mitjançant un equipament de protecció individual (EPI), obligatori en tota activitat i una línea de vida que segueix tot el recorregut.
 
Aquets recorreguts permeten:
 
Descobrir noves situacions i trobar multitud de sensacions originals: control del vertigen, control d’un mateix, realització de somnis, grimpar i jugar pels arbres.
 
Una nova eina per a l’aprenentatge de l’autonomia i la seguretat: concentració, autonomia, responsabilitat, desplaçament amb total seguretat
 
Facilitar l’ensenyament esportiu amb el joc, per als nens i nenes.
 
Desenvolupar diferents sistemes de progressió: marxa, caminar en pendent, saltar, balancejar-se, escalar, canviar d’alçada.
 
Desenvolupament de diferents qualitats a part de la locomoció: equilibri, coordinació. En el Parc desenvolupen tant les qualitats individuals (autonomia, progressió d’un mateix) com l’esperit d’equip i de cohesió. Són també un component pedagògic de descoberta del medi natural i forestal.
 
 
col·legis
bottom of page